Elkészítés: Az olajat egy mély tűzálló tálba öntjük, és beleterítjük a hagymakarikákat, majd a sütőben megfonnyasztjuk, de nem pirítjuk meg. Ezután kerül a rá egy sor karikára vágott burgonya, erre kisujjnyi vastag szeletekre vágott cukkini, rá a felszeletelt paradicsom. A rétegeket kissé megsózzuk, és a paradicsom tetejére morzsoljuk a margarint.
A tálat alufóliával vagy tetővel letakarva a forró sütőbe tesszük, és erős lángon fél óráig sütjük. Ezután a tetejére csipetnyi reszelt szerecsendióval összekevert reszelt sajtot szórunk, és már fedő nélkül addig sütjük, amíg a teteje szép piros lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.