Elkészítés: Kockázzuk fel a sajt háromnegyed részét, a többit reszeljük le. A paprikákat vágjuk félbe, távolítsuk el a szárat és a magházat, sózzuk meg, és serpenyőben süssük át.
Keverjük össze a darált húst a sóval, a borssal, a tabasco szósszal, a zsemlemorzsával és a felkockázott sajttal.
A maradék vajjal kenjünk ki egy tepsit, szórjuk meg a fokhagymás só felével, helyezzük el benne a félbevágott, átsütött paprikákat, osszuk el rajtuk egyformán a tölteléket, szórjuk meg a tetejét a maradék fokhagymás sóval, hintsük rá a reszelt sajtot.
Fólia alatt süssük 175 fokos sütőben 30 percig, majd a fóliát levéve, addig, míg a sajt megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.