Elkészítés: A salátaféléket megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. Az újhagymát megtisztítjuk, ferdén felszeleteljük. A megtisztított paprikákat csíkokra vágjuk. A csirkemellfilét megmossuk, megtöröljük, a rostokra merőlegesen vékony csíkokra vágjuk.
Serpenyőben olajat forrósítunk, és beletesszük a csirkemellcsíkokat. Nagy lángon körös-körül megpirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát és az újhagymát. 2-3 percig sütjük, majd megsózzuk, és belekeverjük a fűszervajat is. Frissen őrölt borssal ízesítjük.
A húst és a zöldségeket a srepenyőből kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt pecsenyelevet felöntjük levessel, majd fehérborecettel, sóval, borssal ízesítjük. Belekeverjük a maradék olajat is.
Összekeverjük a saláta hozzávalóit, tányérra rendezzük, és leöntjük a meleg dresszinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.