A nyúlcombokat mossuk meg, szárítgassuk le, majd sózzuk és borsozzuk meg. Bőven szórjuk meg őrölt köménymaggal, valamint dörzsöljük be préselt fokhagymával.
Mindegyik combra helyezzünk 1-1 szelet húsos füstölt szalonnát, majd erre 1 kávéskanálnyi vajat. A húst szükség esetén szurkáljuk meg hústűvel, hogy az ízek jobban átjárják a rostokat, majd tegyük sütőzacskóba a combokat, és gondosan zárjuk le a fóliát.
Tegyük egy tepsibe, 180 °C-ra előmelegített sütőben süssük 1 órán keresztül, majd fordítsuk meg a combokat, hogy a másik felük is megszívja magát a finom szafttal. Süssük további fél órán át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.