Elkészítés: 50 dkg csiperke gombát megtisztítok, kockára vágok, enyhén megsózok és kevés olajon megpárolom, épp hogy egy kevés levet engedjen. Egy szűrőkanállal kiszedem a serpenyőből a gombát, majd egy fej apróra vágott hagymát dobok a serpenyőbe és puhára párolom a lében. Ha a hagyma üvegesre párolódott, rádobok fél kilogramm darált húst és folyamatos keverés mellett készre párolom, hogy zsírjára süljön. Ezután visszaöntöm a korábban kiszedett gombát, ízlés szerint sózom és teszek bele apróra vágott lehetőleg friss borsikafüvet és oreganót (morzsolt száraz is jó). Ezután 5-6 evőkanál ketchupot öntök bele és füstölt sajtot reszelek bele, ami szépen beleolvad ebbe a ragu-szerű masszába és besűríti. Közben kifőzök egy csomag spagettit, és az egészet jól összekeverem, tetejére reszelek még sajtot (lehetőleg füstölt sajtot), betolom a forró sütőbe, és amikor a sajt ráolvadt és kicsit megpirult, készen van.
Személyes hozzáfűzés: Eredetileg milánóit akartunk csinálni, gyerekfejjel. Ez lett belőle. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.