Elkészítés: Készíthetjük vastag, fehér húsú zöldpaprikából, paradicsompaprikából vagy almapaprikából is. A vizet és az ecetet cukorral és a fűszerkeverékkel ízesítjük, majd felforraljuk, és hozzáöntjük az olajat. A paprikát megmossuk, szárát rövidre vágjuk, és kisebb adagokban 3 perc alatt kifőzzük a forrásban lévő főzőlében. Szűrőkanállal kiszedjük, hagyjuk kihűlni, és üvegekbe rakjuk. A felöntőlevet a paprikák tetejére locsoljuk, két napig érleljük, közben a levet folyamatosan pótoljuk, majd az üvegeket lezárjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.