Elkészítés: A tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a sóval és a fűszerkeverékkel, majd hozzáadjuk a vizet, az olajat és az élesztős tejet. Rugalmas tésztát gyúrunk belőle, majd meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Ezután diónyi darabokat tépünk belőle, és kis rudakat sodrunk, amiket sütőpapírral bélelt tepsibe fektetünk (a papír a sajt leragadása ellen kell). A kész rudakat megkenjük olívaolajjal, (hogy jobban tapadjon rájuk a sajt), és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített, forró sütőben addig sütjük, amíg pirulni kezd. Jól záródó dobozban tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.