Elkészítés: A gombát megtisztítom, a fejeket és néhány szép szárat felteszek főni, a vízbe pár csepp almaecetet csepegtetek, és rövid idő alatt megfőzöm.
Közben a paradicsomot és a mozzarellát feldarabolom, megfűszerezem sóval, borssal és bazsalikommal összekeverem, majd a megfőtt gombaszárakat is beledarabolom. A hozzávalókat jó apróra vágom.
Mikor megfőtt a gomba, leszűröm, és a töltelékkel gazdagon megpakolom a gombákat. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt megsütöm.
Köretként tálalhatjuk rizzsel vagy főtt/pirított zöldségekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.