Elkészítés: A gombát megtisztítom, a fejeket és néhány szép szárat felteszek főni, a vízbe pár csepp almaecetet csepegtetek, és rövid idő alatt megfőzöm.
Közben a paradicsomot és a mozzarellát feldarabolom, megfűszerezem sóval, borssal és bazsalikommal összekeverem, majd a megfőtt gombaszárakat is beledarabolom. A hozzávalókat jó apróra vágom.
Mikor megfőtt a gomba, leszűröm, és a töltelékkel gazdagon megpakolom a gombákat. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt megsütöm.
Köretként tálalhatjuk rizzsel vagy főtt/pirított zöldségekkel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.