Elkészítés: Az olívabogyót összevágjuk. Kevés margarinon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, illetve fokhagymát, az olívabogyót, hozzáadjuk a maradék margarint és a zsemlemorzsát. Sózzuk, borsozzuk, és összegyúrjuk.
Hosszában felvágjuk a húst, a masszával megtöltjük, összehajtjuk. Óvatosan kívülről is sózzuk és borsozzuk.
Egy tepsiben - olajjal idönként kenegetve - a sütőben körülbelül 75 percen át sütjük. Többször megforgatjuk, apránként 2-3 dl vizet öntünk rá.
Míg a hús sül, elkészítjük a köretet: a karfiolt rózsáira szedjük, és megfőzzük sós vízben. Leszűrjük, majd bepanírozzuk a hagyományos módon, majd kisütjük.
A sült húst szeletekre vágjuk, és a karfiollal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.