Elkészítés: A húst 1/2 cm vastagságúra szeleteljük. Megmossuk, esetleg kicsit kiáztatjuk. Felkarikázzuk a hagymát, majd a hússal együtt egy tálba tesszük. Felöntjük annyi hideg vízzel, hogy ellepje, majd beleöntjük az ecetet. Kóstoljuk meg, a pác íze kellemesen savanykás legyen. 2 kiskanál borsot és majorannát szórunk bele. Lefóliázzuk, majd hűtőszekrényben néhány órán át pácoljuk.
Ezután kiolajozunk egy tepsit, a húsokat megszórjuk sóval, borssal, majd egymás mellé fektetjük. A pácléből kiszedett hagymával befedjük. 1 dl páclét aláöntünk, majd alufóliával letakarva 1 órán át sütjük. Az idő elteltével nézzük meg, hogy puha-e a hús, ha nem, süssük még. Ha szükséges, pótoljuk a levet a páccal.
Ha puha, vegyük le a fóliát, és 10 percig grill fokozaton pirítsuk, de ne nagyon, hogy a hagyma ne égjen meg. Krumplipürével körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.