Elkészítés: A tészta alapanyagait gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk, és betesszük a hűtőszekrénybe legalább 1 órára.
Közben elkészítjük a krémet: a mascarponét habosra keverjük a vajjal és a cukorral. A kókusztejet összekeverjük a zselatinporral, felmelegítjük, de vigyázunk, ne forrjon, és miután picit visszahűtjük, hozzáadjuk a vajas keverékhez és beleöntjök a teaaromát is. Hűtőben 2 óra alatt megdermesztjük.
A tésztát 1,5 miliméter vastagságúra nyújtjuk és vonalzó, valamint derelyevágó segítségével 6X10 cm-es lapokat vágunk ki belőle. A fele mennyiségű lapocskákat tetszőleges kiszúrókkal kivágjuk. Lapátka segítségével sütőpapíros tepsire szedjük, és óvatosan megsütjük. Vigyázat, nagyon hamar megég!
A teli lapocskákra krémet halmozunk, megkenjük valamilyen pikáns, nem túl vastag lekvárral, és rátesszük a tetejüket.
Szórjuk meg fahéjas porcukorral, és tálaljuk egy pohár tejhabos oriental chai-jal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.