Elkészítés: Előző nap 6 tojásból piskótát sütök. A piskótát 1 napig hagyom száradni. 5 dkg diót és 5 dkg mazsolát beáztatok rumba 24 órára.
A piskóta tésztát kockára vágom. Egy üvegtálba teszem a kockára vágott piskóta felét. ¾ liter tejből 2 tojással és a vaníliás pudinggal vaníliasodót készítek, hogy sűrűbb legyen. A sodót kihűtöm és egy részét a piskótára öntöm. Erre rászórom a megáztatott diót és mazsolát, a maradék rumot ráöntöm. A megmaradt piskótát ennek a tetejére teszem. Őszibarackbefőttet vagy kompótot teszek egy soron a tetejére, jó sűrűn, ráöntöm a maradék vaníliasodót. 4 dl tejszínt porcukorral és vaníliás cukorral ízesítek, 2 csomag habfixálóval felverem (nem szifonnal), és a sütemény tetejére formával kinyomom. Díszítem meggybefőttel, darabos vagy reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.