A tojásokat ketté választjuk fehèrjèt egy csipet sóval felverni, a sárgáját a cukorral kihabosítani , majd ehhez hozzákeverjük a sütőporral összekevert lisztet alul felül sütni 150 fokon tűpróbáig.A tejben felfőzni a pudingport a cukrot a tojás sárgáját, és mikor kihűlt akkor hozzáadni a zselatin fixet és a mazsolát meg a kandírozott gyümölcsöket. Ezzel megtölteni a piskótát és hulala tejszínnel beburkolni . Csokikerítès : gőz felett megolvasztani a csokit egyszer használatos habzsákba tenni sütőpapírból olyan vatagsagú csíkot vágni amekkora a torta lesz és gyors mozdulatokkal rácsúrgatni , majd várunk vele egy két percet és óvatosan a torta oldalára rásimitani és ha már kemény a csoki lehúzni róla a papírt .
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.