Elkészítés: A gerincszeleteket megsózzuk-borsozzuk, meghintjük liszttel. A vajat és az olajat nagy, lapos serpenyőben felhevítjük, a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a bort, a megtisztított és szétnyomott fokhagymagerezdeket, a meleg vízbe mártott, meghámozott, feldarabolt paradicsomot, és felforraljuk. A serpenyőt letakarva, a lángot levéve 1 órát pároljuk, míg a hús csaknem leválik a csontról.
A díszítéshez, amit az olaszok gremolatának neveznek, elvegyítjük a megtisztított, finomra vágott fokhagymagerezdet és petrezselymet, a reszelt citromhéjat, és megszórjuk vele az osso bucót. Milánói rizottóval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.