Elkészítés: A lisztet tejben megfuttatott élesztővel és a többi alapanyaggal könnyen nyújtható tésztává összedolgozzuk, ha túl lágy lenne, még adunk hozzá lisztet. A tésztát 3 cipóra osztjuk, és legalább fél óráig kelesztjük.
Közben a krémhez a margarint kikeverjük porcukorral és a többi anyagokkal.
A cipókat egyenként kinyújtjuk, megkenjük a krémmel, és feltekerjük. A 3 tekercset összefonjuk, és a tepsiben legalább még fél óráig pihentetjük. Sütés előtt tojássárgájával megkenjük. 200 fokon a sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.