Elkészítés: A tészt hozzávalóit összedolgozzuk úgy, hogy könnyen formázható legyen. Ne legyen kemény, se túl lágy. /Kevés tejjel lágyítható ha szükséges./ Ezután 12 egyenlő részre vágjuk, és ostyalap hosszúságúra sodorjuk. Az így kapott 12 rudat sütőlemezre tesszük, és közepesen meleg sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. /Akkor jó, ha a végéből egy picit levágunk, és a közepe még sötétebb színű./ Közben elkészítjük a krémet: a 4 dl tejet a liszttel simára keverjük, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. /Néha keverjük meg!/ Ezután a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra, fehérre keverjük. Majd összekeverjük a kihűlt tejes lisztel.
Ha a kakaós rudak is kihűltek, felépítjük a háztetőt. Egy ostyalapra ráhelyezünk 3 db rudat úgy, hogy 2-3 mm-re legyenek egymástól és az ostya egyik szélétől. Az ostya másik szélét a rúd mellet levágom. A 3 rudat leveszem addig, amíg az ostyát vékonyan megkenem a krémmel. Visszateszem a három rudat, és ismét krémet kenek - most már a rudakra - úgy, hogy egy kicsi közéjük is menjen, de ne legyen vastagon a krém. Most 2 db rudat helyezek rá, majd erre is krémet kenek, végül 1 db rudat, és a krémmel elsimítom a két oldalát és a tetejét is. /Nem baj, ha itt-ott kilátszik a krémből a kakaós rúd./ Egy másik ostyalapot óvatosan ráhelyezünk az egyik oldalára, majd egy kissé fölötte levágjuk. A másik oldalára is teszünk egy lapot és ezt is levágjuk a megfelelő méretre. Közben a kezünkkel igazítjuk-nyomjuk, ahogy szükséges, hogy többé-kevésbé egyenlő szárú háromszög legyen. Közben egy kis krém kinyomódik, ezt töröljük le. Ha jól gazdálkodtunk, még maradt egy tetőre való anyagunk. Azt is ugyanígy építsük meg. Végül pár órára hidegre tesszük, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.