A grillázshoz világos sárgára pirítjuk a cukrot, majd hozzáadjuk a darált vagy aprított magvat, jól elkeverjük. (Pár csepp ecetet hozzáadva nyújthatóbb lesz.)
Olajozott márványra, tepsire vagy tányérra kiöntjük, 2-3 mm vékonyra nyújtjuk. Amikor megkeményedett, széttörjük. Egy részét porrá daráljuk, a többit aprítjuk.
A krémhez habosra keverjük a vajat a szitált porcukorral, hozzáadjuk a karamellport, és lazítjuk a likőrrel.
A két ostyalapot krémmel töltjük, a harmadikat rátesszük, vékonyan krémet simítunk rá, megszórjuk az aprított grillázzsal.A lapokat kissé egymásra nyomjuk. Kihűlés után forró késsel tetszés szerint szeleteljük.
Készen vásárolhatunk grillázst, ebben az esetben pillanatok alatt készíthetünk finom csemegét. Tölthetjük citromos, csokoládés, stb. vajkrémmel, vagy pudingos krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.