1. A szedőkanál formákat alaposan kizsírozzuk majd meglisztezzük.2. A tojásfehérjét alaposan kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a kristálycukrot a vaníliacukorral. Aztán hozzáadjuk a lisztet és a sütőport.3. A masszát evőkanál segítségével beletöltjük a szedőkanál formákba és 170 fokon kb. 15-20 percig sütjük.4. A töltelékhez a kristáycukorból szörpöt főzünk, a megsült őszibarackok belsejét kiskéssel kiszedjuk, s a kikapart belsejét hozzáadjuk a töltelékhez. Majd hozzáadjuk a diót, málna vagy eper szörpöt, 1 citrom levét és héját, a puncs esszenciát és a mazsolát. (Esetleg ízlés szerint kandírozott gyümölcsöt)5. A masszát beletöltjük a kiszedett őszibarack belsejébe, megkenjük barack lekvárral és 2 barackot összetapasztunk.6. Az elkészült barackokat ételfestékkel (piros, sárga) egy ecset segítségével megsznezzük majd kristálycukorban megforgatjuk. S végül a tetejét puszpággal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.