Elkészítés: 1) Ha gyerek vagy, kérj egy felnőttet segítségül! Hámozd meg az őszibarackokat, vágd őket félbe, és szedd ki a magjukat. Aztán vágd a gyümölcsöt apróra, és oszd 4 részre, tedd 4 15 cm-es átmérőjű, hőálló tálkába.
2) Egy tálban keverd össze a pudingot a vanília-aromával, majd kanalazd a gyümölcsre. Óvatosan szórjál mindegyik adag pudingra 1,5 evőkanál cukrot, hogy a tetejét befedje.
3) Egy felnőtt segítségével tedd a tálakat sütőlapra, és felső lángon (grill állásban) grillezd a tetejét 5-6 percig. Vigyázz, nehogy megégjen a cukor!
4) Ha a cukor elolvadt, vedd ki a tálakat a sütőből, hagyd őket kihűlni, majd tedd 2 órára a hűtőbe. Aztán nekiállhatsz. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.