Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon a sertéscombcsíkokat fehéredésig pirítom, ezután hozzáadom a fűszereket és a chilit, tovább pirítom állandó kevergetés mellett.
Pár perc után hozzáöntöm a citromlevet és héját, a szójaszószt, tovább pirítom, és most kerül bele a gyömbér, fokhagyma és az őszibarackszeletek. Ezzel is tovább keverem, majd lefedem, és hagyom párolódni.
Pár perc után hozzákeverem a mézet, és felöntöm 1 dl vízzel, majd lefedem, és hagyom elkészülni, ami kb. 10 percet vesz igénybe. Újra kevergetem, ilyenkor már sűrű szaftja van, az étel elkészült nem több mint 30 perc alatt.
Pirított párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.