Elkészítés: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Kb. 10 perc alatt forró olajban mindkét felét átsütjük. A bacont külön edényben kisütjük, kiszedjük, majd a zsírján az apróra vágott hagymát jó erősen megsütjük. Kihűtjük, és ebbe a zsírba belereszeljük a kétféle sajtot, belenyomjuk a fokhagymát, hozzáadjuk a tejfölt. Egy jénai edény aljára rakjuk a kisütött szalonnaszeleteket, a vékony laskára vágott gombát, majd tegyük rá a combokat és a tetejét egyenletesen kenjük be a sajtos masszával. Sütőben 200 fokon, kb. 40 perc alatt megsütjük. Rizzsel tálaljuk, mert azzal a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.