Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A vajat felolvasztjuk, és a finomra vágott petrezselymet beleforgatjuk. Citromlével, sóval ízesítjük, és a tűzön addig kevergetjük, amíg kissé meg nem fonnyad. A csirkemelleket a belső felükkel felfelé egymás mellé fektetjük, a vajas petrezselyemmel megkenjük, és egyenként összegöngyöljük. A három nagy tekercset a szalonnaszeletekkel körültekerjük, és tűzálló tálra egymás mellé helyezzük. A sütőbe tolva körülbelül 50 percig sütjük. Akkor jó, ha a hús megpuhult, és a szalonna ropogósra sült. A sütőből kivéve tít percig pihentetjük, majd másfél ujjnyi vastag szeletekre vágva rakjuk tálra. A levét kis tálkában adjuk hozzá. Burgonyapürével és salátával, vagy befőttel kínáljuk. (Hidegen is kitűnő, de akkor a kihűlés után a szalonnát lebontjuk róla, és a hústekercset úgy szeleteljük fel.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.