Elkészítés: Előző este az oldalast feldaraboljuk egycsontos darabokra, és bepácoljuk az alábbi páccal. Megtisztítunk és lereszelünk 3 duci gerezd fokhagymát egy tálkába, ehhez adunk 1 evőkanál édes chiliszószt, 3 evőkanálnyi napraforgóolajat, sót, borsot, őrölt köményt. Jól elkeverjük a pácot és bekenjük vele a húsokat, 1 fej vöröshagymát is megtisztítva, vastagabb szeletekre vágunk, és a hús mellé szórjuk, majd az egészet egy jól záródó edénybe téve másnapig a hűtőben pihentetjük, hogy jól átjárja a húsdarabokat a fűszer.
Másnap wokba vagy nagyobb serpenyőbe téve megpirítjuk az oldalasdarabokat a hagymával együtt, majd egy kevés vizet aláöntve pároljuk-sütjük, míg omlósan puha nem lesz. Ha a hús megsült, kivesszük a serpenyőből, lefedve melegen tartjuk.
A káposztát vékonyan felszeleteljük a hámozott gyömbérdarabbal együtt, majd beletesszük a wokba/serpenyőbe, amiben az oldalast készítettük. Hozzáadunk körülbelül 2 evőkanál szójaszószt, 1 evőkanál édes chiliszószt és 1 gerezd fokhagymát vékonyan felszeletelve. Mikor a káposzta félig megpuhult, hozzáadjuk a spagettit, és kevés vizet aláöntve fedő alatt megfőzzük, közben gyakran megkeverjük, és pótoljuk a vizet, ha szükséges. Addig kell így főzni, míg a káposzta és a tészta is megfő, de mire ez bekövetkezik, addigra elfő alóla teljesen a felesleges folyadék.
Miután elkészült a tészta, visszatesszük rá az oldalasdarabokat, és fedő alatt, hagyjuk tálalásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.