Elkészítés: A páchoz a vizet jól megsózzuk, elkezdjük melegíteni. Ha forr, beletesszük a megpucolt és feldarabolt zöldségeket, fűszerezzük, és legalább fél órán keresztül alacsony lángon főzzük. Ekkor beleöntjük a bort, de már nem főzzük tovább. Ha kihűlt, beletehetjük a feldarabolt (vagy szelet) húst, és lefedve hűtőbe tesszük legalább 48 órára.
Sütés előtt feldaraboljuk a megtisztított krumplit, összekeverjük kevés sertészsírral, sóval és grillfűszerrel, egy nagy tepsire tesszük. Ráhelyezzük a húsokat, aláöntünk egy kevés páclevet.
Lefedve 200 fokon 1 órán át sütjük, majd alufólia nélkül 20 perc alatt megpirítjuk, közben egyszer megfordítjuk a szeleteket.
Tetszőlegesen salátával tálaljuk, én most kukoricasalátát készítettem mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.