Elkészítés: Olvasszuk ki a leveles tésztát, majd nyújtsuk kb. 0,5-1 cm vastagra. Tegyük a tésztát egy nagyobb tortaformába úgy, hogy a forma szélére is jusson kb. 3 cm magasan.
A padlizsánokat szabadítsuk meg a héjuktól, majd fél centis karikákra vágjuk őket, ezzel béleljük ki a tésztát a következőképpen: 1 sor padlizsán, majd 1 sor vékony szeletre vágott sajt, annak a tetejére ismét egy réteg padlizsán.
Forrósítsuk fel az olajat, majd pirítsuk meg rajta a kockára vágott hagymát, ha üveges, tegyük hozzá a felszeletelt gombát és felkockázott a paradicsomot. Ha nem lenne elég a paradicsom kieresztett leve, egy kis vizet önthetünk az ételhez, hogy a gomba meg tudjon puhulni. A végén adjuk hozzá a húst is. Sóval, borssal, bazsalikommal és majoránnával fűszerezzük.
Ha a hús is készen van, addig pároljuk a zöldségekkel, amíg elfő az összes lé alattuk. Ezek után a ragut a padlizsánszeletekre szedjük, majd reszelt sajtot szórunk az egész tetejére.
Előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt (de ez sütőfüggő) szép pirosra sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.