Előkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk. Az olívát lecsepegtetjük, és karikákra vágjuk. A paradicsomot meghámozzuk, húsát a hagymával együtt apróra vágjuk. A padlizsánt megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és besózzuk. A feta sajtot lecsepegtetjük, és apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát nem túl puhára főzzük (a spenótos tésztát kissé tovább kell főzni, mint a hagyományosat). Leszűrjük és lecsepegtetjük. Az olaj felét felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a hagymát, és belekeverjük a paradicsomot. Sűrűre befőzzük. A padlizsánt leöblítjük, szárazra töröljük, és a maradék olajban megpirítjuk a szeleteket. A paradicsomos masszához keverjük az olívát, a padlizsánszeleteket. A tésztára halmozzuk a szószt és a sajtot, majd kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.