Elkészítés: A megmosott padlizsánt karikázzuk másfél cm vastagra. Sózzuk és pihentessük egy órán át. Ezután itassuk le róla a nedvességet, meleg sütőben szikkasszuk rácson, majd kockázzuk fel. Az apróra vágott hagymát, zúzott fokhagymát és a megmosott, leszárított bazsalikomlevelet pirítsuk olajban, majd adjuk hozzá a hámozott, darabolt paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, tíz percig pároljuk. Adjuk hozzá a megmosott rizst, pirítsuk pár percig. Húslével engedjük fel. Lefedve főzzük húsz percig. Az utolsó öt percben keverjük bele a padlizsánt. A megpuhult rizst díszítsük majoránnával, petrezselyemmel. Frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.