Elkészítés: A padlizsánokat nagyjából 1 cm-esre kockáztam, az újhagymát egészen finomra vágtam, a fokhagymát átpréseltem, a petrezselyemzöldet felaprítottam.
Egy nagyobb, magas falú serpenyőben a kevéske olajon üvegesre pirítottam a hagymát, majd 2 evőkanálnyi alaplevet öntöttem rá, tárkonnyal, sóval és kevés borssal fűszereztem, rádobtam a padlizsánkockákat, alaposan átforgattam, majd a maradék alaplével felöntöttem. Nagyjából 10 perc alatt puhára pároltam, egészen addig, míg nedvességtartalma szinte teljesen elpárolgott. Ekkor hozzáadtam a petrezselyemzöldet. Hűlni hagytam.
Az öntethez a maradék hozzávalókat alaposan elkevertem, majd meglocsoltam vele a padlizsánt. Salátástálba halmoztam, és hűtőszekrényben 1 órát érleltem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.