Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a palacsintatésztát, 8 palacsintát sütünk belőle, melegen tartjuk. Az ananászt lecsepegtetjük, a gyümölcsöt egészen apróra vágjuk. A cukorból és 2 dl ananászléből (ha nincs annyi vízzel egészítsük ki) cukorszirupot főzünk. Belekeverjük a kókuszreszeléket, a vaníliás cukrot, és mérsékelt tűzön folytonos keverés mellett 4-5 percig főzzük. A tűzről levéve szerecsendióval és citromlével ízesítjük, majd belekeverjük az ananászdarabokat. A krémmel megtöltjük a palacsintákat, feltekerjük, és forró, olvasztott vajjal megkenve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.