Elkészítés: A tészta hozzávalóiból 7 db vastagabb palacsintát készítünk a szokásos módon. A tésztába tett olajtól finomabb, és nem ragad le a palacsintánk.
A túrókrémhez felfőzzük a pudingot a fele cukorral és a tejjel, ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat. Majd a túróhoz adjuk a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, és a kikevert pudingos krémhez adjuk.
A pudingos krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat, és habosra keverjük.
A kihűlt palacsintákat rétegezzük a krémekkel: palacsinta - pudingkrém - palacsinta - túrókrém, ennek a szélére tesszük a felszeletelt banánt - majd palacsinta és pudingkrém - palacsinta - túrókrém - palacsinta - pudingkrém és palacsinta. Ez így 6 palacsinta, a maradék 1 palacsintát megkenjük pudingkrémmel feltekerjük, felszeleteljük, és a kész torta tetejére tesszük. A csokit az olajjal gőz fölött felolvasztjuk, közben annyi tejet teszünk bele, hogy közepesen legyen sűrű. A palacsintatorta tetejére csorgatjuk, és az előzőleg felvert habbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.