Elkészítés: A finomra vágott vöröshagymát a felforrósított olajon üvegesre dinszteljük, majd levesszük a tűzről, rászórunk 1 evőkanál pirospaprikát. Hozzáadjuk a kockákra vágott sertéscombot, összekeverjük, majd visszatesszük a tűzre, és felöntjük kb. 1,5 liter vízzel. 15-20 perc után beletesszük a kockákra vágott krumplit és a karikákra szelt sárgarépát, valamint a babérlevelet.
Amikor minden megfőtt, hozzáönthetjük az üveges zöldbabot is. Ezután a lisztet összekeverjük 1 evőkanál pirospaprikával és a tejföllel. A meleg levesből rámerünk egy keveset, csomómentesre keverjük, majd a leveshez adjuk. Még 15 percig főzzük fedő nélkül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.