Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük. A lisztet hozzáadjuk, elfelezzük, és az egyiket a kakaóval és a vízzel eldolgozzuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, felét az egyik, a többit a másik masszába forgatjuk.
Egy kb. 26 cm átmérőjű tortaformát sütőpapírral kibélelünk, de az is jó, ha kivajazzuk. A kétféle tésztát evőkanállal, váltakozva belerétegezzük. (180 fok, légkeveréses sütőben 165 fok) 40 percig sütjük.
Amikor kihűlt, lapjában 3 részre vágjuk. A lekvárt a rummal kikeverjük, a tésztát ezzel töltjük úgy, hogy az oldalára meg a tetejére is jusson. Kb. 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Végül az olvasztott csokoládéval a tetejét meg az oldalát bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.