Elkészítés: A hagymát félfőre, a paprikát és a kolbászt szeletekre, a paradicsomot kockára vágom. Egy lábosban kiolvasztom a szalonnát, jól megpirítom, majd kiveszem a lábosból, egy szelet kenyérrel megeszem.
A szalonnazsíron némi só hozzáadásával üvegesre párolom a hagymát, majd hozzáadom a kolbászkarikákat, lepirítom. Ezután beleteszem a paprikát és a babérlevelet, paprikakrémet nyomok bele, összekeverem, fedő alatt főzöm. Amikor a paprika már majdnem puha, beleteszem a paradicsomot, ha kell, sózom, készre főzöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.