Elkészítés: A húsokat gyengén kiverjük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajon mindkét oldalát átsütjük, tűzálló tálba rakjuk.
A visszamaradt olajon a vékonyra szeletelt gombát megpároljuk, kevés sót adunk hozzá, és a hús tetejére terítjük.
Még mindig a visszamaradt olajba tesszük a préselt fokhagymát, kevés sót, ízlés szerint borsot és a paradicsomot. (Ha sűrítményt használunk, vizet adunk hozzá.) Felforraljuk, közben a szalonnát
elrendezzük a gomba tetején, és a paradicsomos főzetet ráöntjük.
A tűzálló tálat alufóliával befedjük, és kb. 200 fokon 25-30 percig sütjük. A fóliát eltávolítjuk, és még 10 percig pirítjuk.
Burgonyapürével tálaljuk. A burgonyapürét reszelt sajttal, tejföllel gazdagítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.