Elkészítés: A sűrített paradicsomot és a szétnyomott fokhagymát elkeverjük a mézzel, majd lassú tűzön felmelegítjük. Hozzáadjuk a sót, az őrölt borsot, a kakukkfüvet és az étolajat. Ha fölmelegedett, levesszük a lángról.
A csirkecombokat megmossuk, aki nem szereti a bőrét, lenyúzhatja. Alufóliával bélelt tepsibe egymás mellé helyezzük a paradicsommártással egyenletesen bekent csirkecombokat. A maradék mártást a húsra öntjük. Ezután legalább 1 órán át állni hagyjuk.
Majd befedjük fóliával a csirkecombokat, és előmelegített sütőben kb. fél órán át sütjük. Vigyázunk a sütésnél, hogy meg ne égjen a hús! Nem szabad sötét színűre sütni, mert a csirkecomb kiszárad.
Bármilyen köret vagy saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.