Elkészítés: Az olajat, a porcukrot, a paradicsomlevet, a szalalkálit és a lisztet összegyúrjuk. 4 lapot sütünk belőle, 25X35-ös tepsi hátán, 180 fokon kb. 6 perc alatt.
A tejet a vaníliás pudingporral, a rétesliszttel és a tojással sűrűre főzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral, a citrom reszelt héjával és levével habosra keverjük. A kihűlt krémmel összekeverjük. Ezzel töltjük meg a lapokat.
A tetejét megszórhatjuk dióval, vagy reszelhetünk rá csokoládét.
Néhány órát várni kell, míg a tészta megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.