Elkészítés: Az olajat, a porcukrot, a paradicsomlevet, a szalalkálit és a lisztet összegyúrjuk. 4 lapot sütünk belőle, 25X35-ös tepsi hátán, 180 fokon kb. 6 perc alatt.
A tejet a vaníliás pudingporral, a rétesliszttel és a tojással sűrűre főzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral, a citrom reszelt héjával és levével habosra keverjük. A kihűlt krémmel összekeverjük. Ezzel töltjük meg a lapokat.
A tetejét megszórhatjuk dióval, vagy reszelhetünk rá csokoládét.
Néhány órát várni kell, míg a tészta megpuhul.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.