Elkészítés: Az érett, de kemény paradicsomokat szűrőkanálba tesszük (egyszerre 3-4 db-ot ), és forrásba lévő vízbe mártjuk pár pillanatra, majd kiemelve lehúzzuk a héját. A lehámozott paradicsomokat kb. fél centis korongokra szeleteljük.
Egy jénai tálba lerakunk egy sor paradicsomot, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük egy kis cukorral, csepegtetünk rá egy kis citromlevet, megszórjuk az apróra vágott hagymával, a finomra vágott petrezselyemmel, majd pár csepp olajjal. Így rétegezzük és ízesítjük a salátát.
Ha elfogytak a hozzávalók, lefedjük és jól lehűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.