Elkészítés: A parajt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, áttörjük. Hozzákeverjük a tojások sárgáját, a tejfölt, a lisztet, végül a tojások keményre vert habját.
Kikent, lisztezett sütőlemezre kenjük, és előmelegített sütőben gyorsan megsütjük.
A karfiolt sós vízben megfőzzük, apróra szedjük, hozzákeverjük az apróra vágott sonkát és egy kanál tejfölt.
A parajos tészta közepére halmozzuk, feltekerjük, pár percre sütőbe helyezzük, hogy a töltelék jól átforrósodjon.
Ezután kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, meglocsoljuk a tejföllel, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.