Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, lassú tűzön a vajban kevergetve aranysárgára fonnyasztjuk. Hozzákeverjük és egy percig pirítjuk a lisztet. Hozzáadjuk a bort, a húslevest, a fűszereket, s huszonöt-harminc percig főzzük, míg a hagymaszeletek megpuhulnak. Tetszés szerint sóval, borssal ízesítjük. A kenyérszeleteket kenyérpirítóban aranysárgára pirítjuk, mindkét felükön megvajazzuk. A sajt felével megszórjuk a kenyérszeleteket, a megmaradt sajtot beszórjuk az előkészített leveses csészékbe, ráöntjük a levest, tetejére tesszük a pirított kenyeret, s a csészéket berakjuk a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon a kenyérre és a levesre, s szinte lezárja a csészéket.
Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.