Elkészítés: A húst sóval, borssal ízesítjük és kevés forró olajban, hirtelen minden oldalát elősütjük. Ezután föleresztjük annyi vízzel, hogy a húst éppen ellepje. Beletesszük a hagymát, babérlevelet, leveskockát, répát és a mustárt. Fedő alatt addig főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul. Ezután a húst kivesszük, és a megmaradt főzőlevet leszűrjük. Az olajból és lisztből aranybarna rántást készítünk, besűrítjük vele a főzőlevet, kiforraljuk, majd pici cukorral, morzsolt bazsalikommal ízesítjük. Tálaláskor a mártást a felszeletelt húsra öntjük. Burgonyát vagy rizst adhatunk köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.