Elkészítés: A marhahátszín szeletre vágjuk. A páchoz 4 dl vörösborba teszük 3 fej szeletelt vöröshagymát, kevés sót, tört borsot, 2-3 gerezd fokhagymát, csipet kaukkfüvet, összeforgatjuk, majd a szeletelt húsra öntjük. A tetejére kevés olajat öntünk, lefedjük, és legalább 1 napra hűtőbe tesszük.
A húst apróra vágott, zsíron pirított
mogyoróhagymával rakjuk fel, és a marha velőscsont levével pároljuk.
Mikor a hús puha, a megmaradt léből mártást készítünk: 3 evőkanál mézet karamellizálunk, hozzáadunk 1 dl vörösbort, és a hideg csontlében simára elkevert liszttel behabarjuk.
A gombát a hagymán puhára pároljuk, majd a végén hozzáadjuk a velőt, amellyel még pár percig főzzük.
Tálaláskor a gombás velőt a hússzeletekre halmozzuk, körítésnek krokettel körberakjuk, és meglocsoljuk saját mártásával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.