Előkészítés: A cserépedényt fél órára hideg vízbe áztatjuk. A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. A húst is hasonló nagyságú kockákra aprítjuk. A zöldpaprikát kicsumázzuk, és a paradicsommal együtt karikára vágjuk.
Elkészítés: A húst a cserépedény aljára terítjük, kissé megsózzuk. Ráterítjük a burgonyát, azt is megsózzuk, majd erre rakjuk a paradicsomot, a paprikát, majd 2 dl vizet öntünk alá. Lezárjuk a tálat, hideg sütőbe tesszük, és 240 fokon (gázsütő 5. fokozat) majdnem készre pároljuk. A joghurtot elkeverjük a liszttel, ráöntjük az ételre, és vigyázva, hogy össze ne törjön, kicsit összekeverjük. Lefedjük, visszatesszük a sütőbe, és még 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.