Elkészítése: A tésztához a 6 tojássárgáját, cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk lisztet, kakaót, szódabikabónát, a tojásfehérjét habbá verjük, és óvatossan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe sütjük, mint a piskótatekercset.
A töltelékhez 1 tojást kikeverünk 2 evőkanál liszttel, majd 2 dl tejjel sűrű krémé főzzük, lehűtjük. 20 dkg margarint 14 dkg porcukorral habosra keverünk, majd a kihűlt krémmel összekeverjük. Ezt a krémet 2 részre osztjuk, az egyikbe vaníliás cukrot, a másikba 2 evőkanál kakaót keverünk.
A piskótalapot először a fehér krémmel kenjük meg, utána a barnával, majd ráhelyezzük a 2 banánt, és feltekerjük mint a piskótatekercset. Csokoládémázzal bevonjuk, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.