Elkészítés: Az élesztőt a tejben felfuttatom, hozzákeverem a vizet. A liszthez hozzákeverem cukrot, és az élesztős oldattal eldagasztom, közben az olajat is hozzáadom. Ha a tészta kész, 4 cipót formázok belőle, és letakarva 25-30 percet pihentetem. Egy-egy cipót kb. 1 cm vatagra nyújtok, utána 8 cikkre vágva felsodrom kifli alakúra. A kiolajozott tepsibe rakva a tetejüket tojással megkenem, és szezámmaggal beszórom. Előmelegített sütőben 170-180 fokon pirosbarnára sütöm. Finom vendégváró.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.