Elkészítés: 1. A pulykamellet kisujjnyi csíkokra vágjuk. Sóval és borssal meghintjük, félretesszük, míg elkészitjük a pesztót.
2. Ehhez a fenyőmagot serpenyőben, mindenféle zsiradék nélkül kissé megpirítjuk. Hűlni hagyjuk, majd a bazsalikommal, a megtísztitott fokhagymával, az olajjal és a parmezánnal turmixoljuk. Nem kell pürének lennie, egy kicsit maradhat darabos. Sózzuk.
3. Az olajat egy nagy serpenyőben megforrósitjuk. A pulykahúst 1 evőkanál liszttel összeforgatjuk, majd az olajon 4-5 perc alatt megpirítjuk. A maradék lisztet a borral, a főzőtejszínnel és a pesztóval összekeverjük, a pirított pulykára öntjük, kevergetve pár percig főzzük, így a leve mártásszerűen besűrűsödik.
4. Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.