Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. Egy lábasban vizet forralunk, beletesszük a zöldségeket (egészben!), sózzuk, majd kis lángon jó sokáig (1 óra) főzzük. Kivesszük a levesből a zöldségeket, külön fogjuk tálalni.
A tojást felverjük, belekeverjük a búzadarát, a vajat, ha túl kemény, vízzel hígítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem felét, majd egy evőkanál segítségével kis galuskákat szaggatunk a forrásban lévő levesbe. A daragaluska akkor kész, ha a közepe is puhára főtt.
A maradék petrezselymet a levesbe tesszük, majd a zöldségek mellett tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.