Elkészítés: Az első hat hozzávalóból habverővel mártást készítünk, amit félreteszünk. A csirkemelleket csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Vaj és olaj keverékén megfuttatjuk a filéket és hozzáadjuk a citromlevet. Közben a füstöltsonka-kockákat a szalonnával (annak zsírján) átforgatjuk. Ezt a sonkát, valamint a mártást hozzáadjuk a filékhez, megszórjuk petrezselyemmel, majd 1-2 percig összemelegítjük. Tálaláskor a tetejét megszórjuk még egy kevés petrezselyemmel. Köretként rizst vagy főtt tésztát (spagetti, masni, szarvacska stb.) adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.