Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, majd kétfelé vesszük (az egyik rész egy kicsivel nagyobb legyen). A nagyobb darab tésztát kinyújtjuk, tepsibe rakjuk, lekvárral megkenjük. A másik részből kb. 5 rudat sodrunk, mint a tepsi hossza. A rudakat egyenlő távolságra ráfektetjük a lekváros tésztára.
Elkészítjük a habot: 5 tojás sárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd beletesszük a diót, a zsemlemorzsát, a rumot, és összevegyítjük. Végül atojások felvert habját is belekeverjük. Ezt a habot ráöntjük a tepsiben levő tésztára, és előmelegített sütőben megsütjük.
Ha megsült és kihűlt a tészta, csokimázzal (olvasztott csokival) vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.