Elkészítés: 4 tojásból piskótát sütünk. 2 lapra vágjuk.
A krémhez a tojásfehérjét gőz felett habosra verjük a cukorral. Amikor
kihűlt, belekeverjük a margarint.
A töltelékhez a kekszet ledaráljuk, és jól összegyúrjuk a darált dióval, a rummal és a feketekávéval. A tészta hosszával egyező, kisujjnyi vastag rudakat formálunk belőle.
A krém felét rákenjük a piskótalapra. Rárakjuk a kekszrudakat, rásimítjuk a maradék krémet. Befedjük a másik piskótalappal, és bevonjuk csokoládéval.
A keksz-rudakra merőlegesen szeleteljük fel a tésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.