Elkészítés: A patiszont meghámozom, lehetőleg kockára, kisebb falatokra vágom, megsózom. A kis darabokat kettesével megforgatom előbb lisztben, majd a felvert tojásban, végül pedig a morzsában. Az olajat serpenyőben felhevítem, majd kirántom a falatnyi panírozott patiszonokat. Miután az összes kisült, elkészítem a mártást. A tejfölt egy tálba öntöm, hozzáadom a lereszelt sajtot, a villával megtört tehéntúrót és sót. Jól összekeverem. Fél órára hűtőbe teszem, s hagyom összállni.
Az idő lejártával jöhet a tálalás. Fagylalkehelybe öntöm a mártást, és egy nagy tányér közepére helyezem. A pohár köré halmozom a kisült-kihűlt patiszonokat, és kész is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.